söndag 9 oktober 2011

Allt man behöver veta



Mina nya älsklingar som jag läser alla tre på en gång är ovanstående böcker Reality Transurfing av Vadim Zeland. Här finns allt man behöver veta för att ta kontollen och börja manifestera sitt liv såsom man vill ha det. Det passar 100% in med Releasing och Kundalini Yoga och antagligen med alla  andra metoder som fungerar. Men medan dessa två är vägar till Upplysning, ett ganska omfattande mål som kräver 100% comittment, så är Transurfing en genväg i hur man kan utnyttja kraften av en Master utan att ha uppnått det stadiet ännu. Centralt är att släppa på viktigheten (drop importance) i det man gör för att inte skapa en energi potential som arbetar emot en.

Att skapa överlapp mellan sinnet och själen, vilket betyder att vara den man är själv istället för att försöka bli som sin idol eller något som samhället förespråkar. Då kan man uppnå sin egen genialitet och orginalitet. Och tar man in själen så har man större kraft till sitt förfogande eftersom den kan manifestera det yttre.
" För att utsända extern intention enligt din vilja, behöver du bara skapa enhet mellan din själ och ditt sinne"
Bok 2

Att visualisera sig till en manifestation är som att skapa en tavla. En blandning av målbild och känsla för perfektion samtidigt som man visualiserar och tar nästa steg, för att sammanbygga den verkligheten med den nuvarande.

Citat från boken direkt översatt:

" Varje människa skapar ett lager av världen där den lever.
Världen som helhet består av individuella lager som är staplade på varandra.
När en person sprider negativ energi, kommer den direkt att göra sin egen del av världen mer negativ.
En respons till en negativ händelse inducerar en transport till ett mer negativt livsspår. Vilket skapar en negativ händelse i den personens livspår.
Tillåt inte negativ information in i ditt lager.
Med "tillåt inte" menas försök inte att undvika utan ignorera och bli inte intresserad av en viss sorts information"
Bok 1

De här böckerna har sålt i 1.3 miljoner exemplar i Ryssland under 3 år. Enligt min release partner T från Kazakstan är ryssarna mer öppna för den här typen av tankar än vad man generellt är här i väst. Skriver mer om detta när jag har lite resultat att redovisa. Nu skall jag lägga mig i soffan och läsa vidare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar