tisdag 12 juni 2012

Livskvalitet







Det har varit mycket resor den sista tiden. I helgen var vi i Skåne för att vara med på min kusin C:s bröllop. Här är lite bilder från dagen efter. Träffa mamma och pappa, kusiner och släkt. Fest och avkoppling. Natur och estetik. M och jag är helt kära i det här stället!

2 kommentarer:

  1. Ja det kallar jag verkligen livskvalitet. :) Saknar faktiskt mina årliga resor ner till Skåne. Får försöka dra med familjen ner vid tillfälle.
    Annars längtar jag otroligt mycket efter vår riktiga semester nu och hoppas att vi också får lika fina dagar som ni verkar ha haft.

    Ta hand om dig!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det var verkligen helt otroligt fint. Jag har själv inte varit i Skåne så mycket, men en gång var vi på samma ställe när jag var barn och jag minns hur arg jag blev när vi skulle åka hem, jag ville stanna kvar på stranden. Sedan kände jag den här gången att Skåne stilen är en mix av vad jag gillar med Sverige och vad M gillar med Europa och kanske främst den del av Österrike där han kommer i från. Vi kunde liksom få ett exempel på hur vi kan mixa våra stilar på ett bra sätt.

      Jag hoppas verkligen att du får en fantastisk semester!

      Kram

      Radera